Hoe gebruikt u Klikplus?

Voor u online gaat winkelen, bezoekt u eerst DOVO.klikplus.nl. Zoek of de webshop waar u uw aankopen wilt doen wordt vermeld. Staat de webshop op DOVO.klikplus.nl? Klik dan op de link en doe uw aankoop bij de webshop van uw keuze.

Klikplus is een handige, gratis en volledig anonieme manier om uw club, vereniging of goede doel te sponsoren door bestellingen die u anders ook wel zou doen.

DOVO.klikplus.nl werkt bij aankopen in webshops, maar ook bij het boeken van een vakantie of het aanschaffen van een cursus. Het is ook leuk om nieuwe webshops te ontdekken via Klikplus. Het enige dat u hoeft te doen is via een klik op Klik & Sponsor naar de webshop te gaan en daar uw bestelling te plaatsen.

Elke bestelling is 100% anoniem. Wij zien alleen de bedragen, maar kunnen dit op geen enkele wijze aan personen koppelen. U bestelt dus geheel veilig zoals u dat gewend bent. Echter sponsort u DOVO met uw aankoop. De webshops die wij vermelden op DOVO.klikplus.nl keren namelijk een percentage aan commissie uit per transactie. Deze commissie wordt door Klikplus aan DOVO uitbetaald.

Niet vergeten: Online shoppen begint op de DOVO.klikplus.nl.